Haastamme perinteisen kiinteistökehittämisen tarjoamalla vetovoimaisia ja kestävää arvoa tuottavia ratkaisuja.

Kari Helin, HGR Property Partnersin toimitusjohtaja ja Regeneron hallituksen jäsen, uskoo kiinteistökehittämisen muuttuvan aiempaa kokonaisvaltaisemmaksi tulevaisuudessa.

Millaisia ovat Regeneron kehittämät ratkaisut?

”Kehitysratkaisumme yhdistävät monenlaisia toimintoja ja erilaisia käyttäjiä. Esimerkiksi kehitteillä oleva Keilaniemenranta tulee yhdistämään asumisen, työnteon sekä arjen ja vapaa-ajan palvelut ainutlaatuisissa merellisissä puitteissa. Alueesta kehitetään kansainvälistä ja eläväistä kaupunginosaa, jossa julkinen tila on huolella suunniteltu. Keilaniemenranta, kuten kaikki kohteemme, sijaitsee liikenteellisesti hyvällä alueella, jolloin se tukeutuu vahvasti joukkoliikenteeseen ja kevyeen liikenteeseen.”

“Kohteistamme syntyy monimuotoisuutensa ansiosta kaupunkiympäristöjä, joissa käyttäjät viihtyvät. Luomamme ympäristöt ovat siis kestävällä pohjalla. Olemme myös pistäneet merkille, että kehittämiemme kohteiden arvo ylettyy toteuttamiemme seinien ulkopuolelle niin, että ympäröivän kaupunkiympäristönkin vetovoimaisuus kasvaa.”

Juha Kostiainen, YIT:n kaupunkikehityksestä vastaava johtaja ja Regeneron hallituksen puheenjohtaja, uskoo Regeneron tuottavan merkittävää arvoa sijoittajien ja rahoittajien lisäksi myös kaupunkilaisille. 

Miksi Regeneron kaltainen toimija tarvitaan?

”Kaupunkien tiivistyessä tarvitaan toimija, joka pystyy luomaan uudenlaisia ja luovia ratkaisuja täydennysrakentamiseen ja kaupunkiympäristöjen kehittämiseen. Toimijalta vaaditaan kykyä tunnistaa piilevä potentiaali ja valmiutta aloittaa kehitystyö tarvittaessa hyvinkin ripeästi.”

”Oli kyseessä sitten saneerattava toimistotalo tai suurempi uudiskohde, lisäävät kehityskohteemme kaupunginosan elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta. Tämä arvonnousu hyödyttää sekä sijoittajiamme että kaupunkia. Kehittämämme kohteen käyttäjät puolestaan saavat juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn ratkaisun.”