Hankkeemme sijaitsevat kaupunkien keskeisillä paikoilla ja liikenteen solmukohdissa.

Moderneista toimistotiloista laadukkaaseen asumiseen

Kooltaan kohteemme ovat merkittäviä ja voivat sisältää erilaisia tilatyyppejä, kuten toimisto- ja liiketiloja, asumista sekä erilaisen julkisen sektorin tiloja.

Keilaniemenranta

Läpi vuorokauden elävä merellinen kaupunginosa

Regenero kehittää Keilaniemeen uutta viihtyisää keskusta ja urbaania kaupunginosaa, jonne on suunnitteilla Suomen korkein toimisto- ja hotellitorni, korkeatasoista asumista, kattavat arjen palvelut sekä upea merellinen rantaraitti. Alueen sydämessä sijaitseva Raaden hammas, Fortumin entinen pääkonttori, uudistetaan moderneiksi toimitiloiksi ja arjen palveluiden keskukseksi. Aiemmin ainoastaan bisneskeskittymänä tunnettu Keilaniemi muuttuu läpi vuorokauden eläväksi kaupunginosaksi, jossa on ilo asua, opiskella ja nauttia laadukkaista palveluista työn tekemisen lisäksi. Hanke valmistuu vaiheittain vuoteen 2026 mennessä.

Neliömäärä: 100 000 m² 

Tilatyyppi: Toimisto- ja hotellikehityshanke 

Sijainti: Espoon Keilaniemi

Accountor Tower

Suomen korkeimman toimistotalon uusi elämä

Regenero hankki syksyllä 2017 Keilaniemessä sijaitsevan Fortumin entisen toimistotornin, Raaden hampaan, joka uudistettiin moderneiksi toimistotiloiksi. Tornin valmistuessa loppuvuodesta 2019 ankkurivuokralaiseksi muutti Accountor. Muita toimistokäyttäjiä ovat Hewlett Packard Enterprises, UMA Workspace, Vaero Group sekä Speakers Forum. Samalla Keilaniemeen luotiin ensimmäinen palveluiden keskittymä – huipulla palvelee maisemaravintola Lucy in the Sky ja alemmissa kerroksissa lounasravintola Dylan & Friends, Alepa sekä kuntokeskus Fit Keilaniemi. Aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan auki olevat palvelut ovat elävöittäneet Keilaniemen aluetta ja tehneet siitä viihtyisämmän niin alueella työskenteleville kuin asuvillekin.  

Neliömäärä: 24 000 m² 

Tilatyyppi: Toimistokehityshanke 

Sijainti: Espoon Keilaniemi

Tietotie 6

Älykäs oppimisympäristö ja muuntojoustavat toimistotilat

Espoossa, Tietotie 6:ssa sijaitseva rakennus uudistettiin koulu- ja toimistotiloiksi Otaniemen lukion sekä Espoon kaupungin viranomaisten käyttöön. Punatiilisen rakennuksen sisätiloista saneerattiin muuntojoustavat, jonka ansiosta ne taipuvat monenlaiseen käyttöön; hiljaisen työskentelyn tiloiksi, palaveritiloiksi tai kohtaamisten ja esiintymisten areenaksi. Kohde valmistui vaiheittain vuosien 2018 – 2019 aikana. Kohde myytiin joulukuussa 2018 eQ Hoivakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle.

Neliömäärä: 26 000 m² 

Tilatyyppi: Toimisto- ja koulutiloja

Sijainti: Espoon Otaniemi

Seuraavassa esiteltävät hankkeet ovat YIT:n ja HGR Property Partnersin yhdessä toteuttamia hankkeita ennen Regeneron perustamista

Kasarmikatu 21

Arkkitehtoninen mestariteos Helsingin ydinkeskustassa

Kasarmikadun kulmassa sijaitsevaan Kasarminkatu 21:een toteutettiin arkkitehtonisesti näyttävä uudisrakennus toimitiloiksi muun muassa Roschierille, Danske Bankille ja Taalerille. Vaaleasta luonnonkivestä rakennetun Kasarmikatu 21:n katu- ja pohjatasolla on myös laadukas kahvila, lounasravintola ja bistro, sisustusliike ja autopesupalvelu. Hanke sai alkunsa Roschierin etsiessä keskustasta pääkonttoritilaa, joka olisi räätälöitävissä heidän tarpeisiinsa. Uudet tilat löytyivät Kasarmintorin laidalta entisestä rakennusviraston talosta, joka purettiin ja tilalle rakennettiin uudisrakennus, joka nosti koko Kasarmintorin houkuttelevuutta.

Verkkosivut: https://www.kasarmikatu21.fi

Neliömäärä: 16 000 m²     

Tilatyyppi: Toimistorakennus

Sijainti: Helsingin Kaartinkaupunki

Park Vallila

Park Vallila – uudet toimitilat Kuvataideakatemialle

Yhden käyttäjän kohteesta jalostettiin modernit työ- ja opiskelutilat usealle käyttäjälle, joista suurin on Kuvataideakatemia. Lisäksi Park Vallilaan avattiin viihtyisä lounasravintola. Sisäilmaongelmien kanssa paininut Kuvataideakatemia etsi pikaisesti uusia toimitiloja ja heille löytyi uudet tilat Park Vallilasta.

Neliömäärä: 17 000 m²

Tilatyyppi: Toimistorakennus

Sijainti: Helsingin Vallila

Kantaatti

Kiireellinen toteutus Stadin ammattiopistolle

Helsingin kaupunki etsi kiireellisesti uusia toimitiloja Stadin ammattiopistolle. Heille löydettiin uudet tilat Soneran toimistona aiemmin toimineesta Elimäenkatu 23:sta, joka saneerattiin poikkeuksellisen tiukalla aikataululla, kolmessa kuukaudessa. Kiinteistölle oli useita vaatimuksia: sijainti lähellä keskustoimipistettä, turvallinen ja itsenäinen kiinteistökokonaisuus sekä opetustoiminnan monimuotoiset edellytykset. Aktiivisen vuoropuhelun ja yhteistyön ansiosta kohde valmistui ajallaan, ja ammattiopisto pääsi muuttamaan uusiin tiloihin heti koulujen alkaessa elokuussa 2013.

Neliömäärä: 4 000 m²

Tilatyyppi: Opetustilat

Sijainti: Helsingin Vallila

Ruoholahdenkatu 23

Tehottomasta tilankäytöstä tehokkaaseen

Ruoholahdenkatu 23:ssa sijaitseva kiinteistön aiemmin heikosti hyödynnetyt tilat peruskorjattiin vastaamaan Kaleva Travelin tarpeita paremmin palveleviksi. Lisäksi kiinteistöä laajennettiin 1 300 neliömetrillä, ja rakennuksen kivijalkaan avattiin päivittäistavarakauppa, sisääntulokerroksen yhteyteen monipuoliset asiakaspalvelut sekä 2. kerrokseen lounasravintola. Modernisoimalla tilat ja valjastamalla ne tehokkaaseen käyttöön rouhealla tyylikkyydellä rakennus on vetovoimaisempi kuin koskaan.

Neliömäärä: 7 800 m²

Tilatyyppi: Toimistorakennus

Sijainti: Helsingin Ruoholahti

Sturenkatu 21

Suojeltu funkkisrakennus uudistettiin Unileverin pääkonttoriksi

Entinen Volvon holvikaarinen automyymälä saneerattiin Unileverin pääkonttoriksi. Tilojen uudistaminen toimistotilaksi vaati luovuutta, tahtoa ja tiivistä yhteistyötä Museoviraston kanssa. Sturenkatu 21:ssä sijaitsevasta kohteesta syntyi moderni ja yksilöllinen avokonttori. Uusien tilojen ajanhenkisyys ja ainutlaatuisuus on hurmannut uudet käyttäjänsä.

Neliömäärä: 8 300 m²

Tilatyyppi: Toimistorakennus

Sijainti: Helsingin Vallila